Unii, alții..

Tic-tac, tic-tac.

Ceasul din perete își face din nou simțită prezența când noaptea se lasă peste pereții reci ai camerei tale. Închizi ochii și îți imaginezi că EA este încă acolo, în dreapta ta, așa cum a fost întotdeauna, dar de data asta nu mai este așa.

Cândva existența ți-a fost tulburată de zâmbetul de copil al celei căreia acum îi duci dorul. O făptură plăpândă, firavă care abia dacă te privea în ochi. N-a făcut-o de la-nceput., a vrut să te lase să o descoperi treptat și bine-a făcut, nu?

Privirea ei ascundea zeci de povești, de chipuri, de lacrimi și zâmbete. Totodată ascundea pasiunea și zbuciumul interior care abia-abia era ținut ascuns.
Unii ar da orice să aibă o femeie ca EA… Să cunoască fiecare parte a minții ei pline de suișuri și coborâșuri, să se contopească cu ideile ei pline de nebunie și frumusețe, sa descopere fiecare centrimetru al trupului ei firav și plin de senzualitate, să guste fiecare fărâmă de mister ce se ascunde pe buzele ei, să citească fiecare secret ascunși în ochii ei mari și sclipitori.

Aceștia din urmă ar vinde multe pentru o oră de iubire alături de frumoasa creatură care pare că e venită de pe altă lume, parcă din cele mai profunde colțuri ale imaginației.

Prezența ei atrage ușor privirile și stârnește invidia celorlalte chiar și cu părul prins vâlvoi, nu mai spunem de momentele în care este o adevărată doamnă, parfumată, dichisită, gata să înfrunte săgețile din privirile celor din jur.
Alții o vor vrea atât de mult numai ptr a o ignora mai târziu, numai pentru a-i stoarce din privire sclipirea și pentru a-i distruge visele și speranțele. Ar vrea să fie a lor doar pentru a-i murdări sufletul în grabă, uitând să se descalțe la intrarea sufletului ei curat.

Aceștia sunt cei care ar vrea să îi murdarească pereții împânziți de vise și speranțe, cei care vor să înlocuiască portretele pictate în zâmbete cu mizerii lipsite de sens si culoare. Sunt cei care preferă să lase în urmă furtuni, în loc să culeagă zâmbete.

Și acum cred că îți dai seama că printre „alții” ai ajuns și tu și abia acum realizezi că acea creatură plină de pasiune care cândva era a ta…acum a dispărut pentru totdeauna.

Te întrebi încontinuu „de ce?”.

Pentru că „unii” au știut să-i asculte vocile interioare și să îi mângâie sufletul, spre deosebire de „alții” care i-au mângaiat doar trupul și nu au auzit nimic.

 

Foto: Ami Photography

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s