Timpul a trecut prea repede.

Am reveniiiiiit!

Aşa cum v-am obişnuit în articolele trecute, vă las aici o melodie pe care să o savuraţi împreuna cu articolul meu. Apasă AICI.

Au trecut 5 luni de când nu am mai scris, timp în care s-au întâmplat fooooarte multe, dar sunt datoare să vă povestesc în primul rând de ce nu am mai scris pe blog.

Motivul pentru care nu am mai postat niciun articol şi nu am mai avut activitate nici pe blog, dar nici pe pagina de Facebook (dacă nu aţi dat LIKE vă invit AICI să daţi) se datorează faptului că m-am hotărât să mă reapuc de o veche pasiune de-a mea şi anume fotografia.

Cum m-am decis nici eu nu prea pot să-mi dau seama, dar este una dintre alegerile cele mai bune pe care le-am făcut. De ce spun asta? Pentru că odată cu fotografia a venit şi un nou mod de a mă exprima, un mod plăcut şi drag mie care te ajută să relaţionezi şi să cunoşti oameni noi. Nu aveam probleme de socializare dacă aşa pare, dar este un mod „altfel” de a crea noi legături cu oamenii din jurul tău.

Pentru mine este o pasiune veche care de câteva luni se conturează într-o mică afacere. Este o afacere care este la început de drum, dar în care cred foarte mult şi în care pun foarte mult suflet şi pasiune. Faptul că fac ceea ce îmi place mă face fericită şi asta este cel mai important pentru fiecare om.. să se simtă şi să fie fericit.

Această fericire este la pachet cu mai  multe lucruri, dar despre acestea o să vă povesesc în articolele viitoare.

Fotografia este felul meu de a arăta celor din jur cum văd eu lumea, să vadă ceilalţi prin ochii mei, prin intermediul viziunii mele. Nu pot spune că mă simt mulţumită de nivelul meu, dar omul cât trăieşte învaţă, iar eu pot spune că sunt la partea aceea de învăţare intensivă care îmi place extraordinar de mult şi care mă fascinează cu fiecare informaţie nou primită şi încerc să fructific tot. Sunt ca un aspirator când vine vorba de informaţii din acest domeniu.

Perioada aceasta în care am dispărut de aici a fost o perioadă de regăsire, de reconectare cu mine însumi. Mi-am dat seama cât de important este să îţi urmezi visul, cât de mult contează să fii susţinut în ceea ce îţi doreşti şi îţi propui să faci. Slavă Domnului, am parte de toată susţinerea din lume! Nu puteam să îmi doresc mai mult de atât.

Totodată a fost o perioadă şi foarte aglomerată, stresantă care acum ceva vreme şi-a spus cuvântul şi m-a doborât. Puţin, nu suficient cât să mă facă să renunţ.

Consider că dacă ai un vis trebuie să lupţi să ajungi exact acolo unde îţi doreşti. Mai am ceva de mers până acolo, dar sunt optimistă, pozitivă. Am crezut şi cred în continuare că voi ajunge exact acolo, dacă nu.. mai sus!

Timpul a trecut prea repede, dar am realizat într-un timp atât de scurt ce nu am realizat poate în alţi ani care au trecut.

Sunt bucuroasă să vă scriu din nou şi sper să mă primiţi cu braţele deschise înapoi.

Pentru cei care vor să vadă fotografiile mele, vă invit pe pagina mea oficială de Facebook – Link AICI 

Vă îmbrăţişez cu drag!

Pe curând!

Reclame

Un gând despre “Timpul a trecut prea repede.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s